Fill 1 Fill 1

Excursie Natuurinclusief Ondernemen – 9 november 2023

Group 10 14 september 2023

Op 9 november 2023 organiseren Gastvrij Overijssel en Natuur voor Elkaar de excursie ‘Natuurinclusief Ondernemen’. Voor en door toeristisch recreatieve ondernemers. Tijdens de excursie bezoeken we de boerderijen ERF-1 in Kampen en Eben Haezer in Staphorst. Daar krijgen we een rondleiding over het erf en komen we meer te weten over hoe zij met respect voor mens en natuur ondernemen. Inspiratie over hoe ze de omgeving integreren in hun bedrijf en bezig zijn met duurzaamheid en circulariteit. Ga in gesprek met andere ondernemers, wissel ideeën uit en doe inspiratie op voor je eigen onderneming!

Programma
13:45 –
Inloop met koffie/thee bij Boerderij Eben Haezer
14:00 – Korte inleiding door Wout Nieuwenhuis (Landschap Overijssel)
14:15 – Rondleiding door Christiaan van Dalfsen van Eben Haezer
15:00 – Vertrek naar ERF-1 (op eigen gelegenheid)
15:30 – Rondleiding door Irene Prinsen-Bruins van ERF-1
16:15 – Afsluiting met borrel
17:00 – Einde

Meld je hier aan

Naam(Vereist)
Boerderij Eben Haezer
De geur van vers gemaaid gras, kippen die om je voeten scharrelen, een pasgeboren kalf dat af en toe van zich laat horen, een verblijf bij boerderij Eben Haezer is puur genieten. De frisgroene weilanden, grazende koeien en kakofonie van vogels zal ook jou goed doen. Net als het royale boerenontbijt dat ’s ochtends voor je klaarstaat. Zo ervaar je op ons platteland het ultieme landleven. Een boerenbedrijf dat van generatie op generatie overging en zich in het prachtige slagenlandschap ontwikkelde tot een duurzame op natuurlijke kringloop gerichte melkveehouderij.
Lees meer over Eben Haezer
ERF-1

ERF-1 gelooft in boeren met de natuur en eten met aandacht.  Bij Erf-1 beleef je het verhaal achter onze producten. Je kunt onze stal bezoeken en zien hoe wij onze producten maken. Gelegen aan de Goot en het Ganzendiep ruik je de geur van vers gras en hoor je de stilte. Er zijn camperplaatsen, rondleidingen, workshops, verhuur van ruimtes en een winkel. ERF-1 staat voor boeren met smaak! De Familie Bruins produceert graag jouw voedsel met oog voor de weidevogels in de lucht, de koeien op het land en de wormen in de bodem. Boeren met hart voor natuur en dier betekent gezondere koeien, een gezond product en draagt bij aan een gezondere levensstijl. Puur natuur!
Lees meer over ERF-1

Wellicht ook interessant

Subsidie
Presentaties bijeenkomsten innovatieprogramma TOTO-2
Subsidie
Natuurlijk en groen ondernemen - inspiratie en stappenplan
Contact
Fill 1