Ondernemersbijeenkomst vrijetijdsbedrijf van de toekomst

De gastvrijheidseconomie heeft de afgelopen vier jaar goed gepresteerd. Om deze positieve flow vast te houden willen we samen met u vooruit kijken. Strategisch ondernemen is immers vooruit zien!

Terugblik TOTO ondernemersbijeenkomst in Mooirivier

Gastvrij Overijssel - Innovatieprogramma, 03-12-2019

Workshops

Tijdens deze middag wordt u meegenomen in de trends en innovaties van de gastvrijheidseconomie. U kiest één van de drie workshops die worden aangeboden:

Neuromarketing

Josefien ten Have

Kom er achter hoe consumenten onbewust beslissingen maken door het gebruik van alle zintuigen. Onze expert neemt u op een interactieve manier mee in de wereld van het onbewuste. Tegelijkertijd krijgt u als deelnemer direct handvatten om de verkoopomgeving te verbeteren en nóg gastgerichter en commerciëler te zijn.

Internationale trends & ontwikkeling

Dr. Jeroen Oskam

Jeroen Oskam is directeur van het Hospitality Research Centre in Den Haag, hij vertelt in deze workshop over de internationale trends in toerisme. Ook weten welke trends eraan komen, volg dan deze workshop

Goed werkgeverschap

FanFactory

Medewerkers die fan zijn van merk en werk zorgen voor gasten en klanten die terugkomen en hun ervaringen doorvertellen; hoe je dit doet leer je in de workshop goed werkgeverschap