Meld je nu aan!

Gastvrijheid en digitalisering; van noodzaak tot kans

Weer up-to-date met de laatste ontwikkelingen in digitalisering

Niets is zo constant als verandering… en daarom is continue bijspijkering nodig om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom digitalisering! Tijdens hét najaarscongres van Gastvrij Overijssel brengen we je weer helemaal up-to-date over digitalisering in de vrijetijdssector, met thema’s als cyber security, dynamic pricing, robotisering en digitale trends. Laat je inspireren door interessante sprekers en actieve workshops en ga met elkaar in gesprek tijdens de borrel!

Datum: Maandag 24 oktober 2022 –13.30 tot 17.30 uur
Locatie: Hotel Mooirivier, Oude Oever 10, Dalfsen

Programma
13.30 – 14.00 uur Inloop
14.00 – 14.10 uur Welkom door Jan Ybema, voorzitter Gastvrij Overijssel
14.10 – 15.10 uur Key-note spreker Maria Genova over cybersecurity
15.15 – 15.45 uur Workshop ronde 1
15.45 – 16.10 uur Pauze
16.10 – 16.40 uur Workshop ronde 2
16.45 – 17.00 uur Uitreiking Student Awards door Gedeputeerde Roy de Witte van de Provincie Overijssel + afsluiting
17.00 – 18.00 uur Borrel

Workshops
Tijdens het congres worden er drie workshops aangeboden, waarvan je aan twee workshops kunt deelnemen. Hieronder vind je een toelichting op de workshops:

1. Digitalisering: Trendwatcher Hans van der Kooij over ontwikkelingen met digitalisering in de gastvrijheid. Praktische tips en voorbeelden geven kansen voor ondernemers

2. Dynamic Pricing: Anne Venema van ‘t Molke samen met Lars de Boer van Bookingxperts geven inzicht hoe zij met dynamic pricing werken. Wat zijn de mogelijkheden, wat levert het op en ook de voor- en nadelen worden besproken.

3. Online marketing: Steven de Jong van Olifant media. In de presentatie ’Online marketing tips voor het aantrekken van meer bezoekers’ nemen we je mee langs diverse online disciplines; SEO, SEA, Social Media en Analytics. In een half uur tijd ontvang je praktische kennis waarmee je jouw online vertegenwoordiging direct kan verbeteren en wisselen we deze af met enkele voorbeelden en laatste ontwikkeling.

Meld je nu aan!

Naam(Vereist)
Wie ben ik?(Vereist)

Ben jij een deelnemer van het TOTO2 project?*
*Alleen voor ondernemers
Deze workshops wil ik volgen*:(Vereist)
*Je kunt aan 2 workshops deelnemen
Contact
Fill 1