Ervaren hotelier en expert op het gebied van gastvrijheid

Na cum laude geslaagd te zijn op tegenwoordig de Steigenberger Hotelfachschule begon de carrière van Willem Reimers in Zwitserland. Na een jarenlange carrière in de hotellerie werd hij bekend door TV programma's als 'Mijn tent is top' en 'Herrie in het hotel'.

In 1973 keerde 'Meneer Reimers' terug naar Nederland. Hij startte bij het Strandhotel Prinses Juliana op Texel en transformeerde dit hotel in acht jaar van een seizoensbedrijf tot een jaarbedrijf. Daarna was hij drie jaar F&B-manager bij Novotel Amsterdam en directeur van Novotel Schiedam (138 kamers). Hierna was hij directeur Sofitel Den Haag (144 kamers) en negen jaar directeur Novotel Amsterdam (611 kamers). Tenslotte sloot hij zijn actieve hotelcarrière af als directeur van The Grand (vijf sterren de luxe hotel met 180 kamers en 19 vergaderzalen).

Willem Reimers
Willem Reimers

foto: Walter Kallenbach

Willem Reimers richtte in 2005 Reimers Hotel Consultancy op. Hij werkte succesvol samen met Herman den Blijker en David Crouwel. Hij is enkele jaren co-presentator van het succesvolle tv-programma 'Herrie in het hotel' en heeft zijn eigen televisieprogramma ‘Knallen in de horeca' gehad. Met een enorme berg aan ervaring weet hij als geen ander dat gastvrijheid en klantvriendelijk centraal staat en dat weet hij dan ook op een duidelijke en humoristsiche wijze te presenteren.

Nog niet aangemeld?
Aanmelden